Taste Learners a pornit în primăvara anului 2014, ca proiect individual inițiat de Viorel Copolovici, pe atunci bucătar amator cu experiență anterioară în marketing, content culinar online și două restaurante – concept, unul în București și unul în Bahia, Nord-Estul Braziliei. În primul an, Taste Learners a reunit peste 150 de cursanți în jurul unor subiecte culinar de interes, ca prepararea peștelui și fructelor de mare, a mușchiului de vită, a burgerilor de casă. Am organizat ateliere despre sosuri, salate, carne de pui, ciocolată, paste și orez, preparate pentru ocazii speciale, aperitive internaționale și așa mai departe.

După absolvirea institutului culinar Le Cordon Bleu, filiala din Londra, cu certificarea La Diplome de Cuisine, Copolovici a revenit în România și a extins capacitățile proiectului. Taste Learners are, din decembrie 2015, o casă nouă în București, la doar câteva minute de Piața Victoriei. Alături de Kuppersbusch România, am creat un spațiu dedicat exclusiv experiențelor culinare. Suntem pregătiți din nou de ateliere culinare demonstrative și practice, dar noul spațiu a fost gândit șipentru micro-evenimente de echipă, demonstrații personalizate, filmări, training-uri cu până la 30 de participanți, experiențe customizate pentru invitați speciali, degustări, prezentări de produse și multe alte tipuri de proiecte ce au ca numitor comun gustul.

 

  • Ateliere demonstrative open cu degustare, pe teme predefinite (ingrediente, tehnici, bucătării etnice, cofetărie, preparate speciale etc.) pe care le voi susține atât eu cât și bucătari și cofetari formatori rezidenți ai proiectului Taste Learners sau invitați speciali din România și din afara granițelor. Specialiștii culinari români și străini capabili să împărtășească din propria experiență, foștii mei colegi de la Londra sau formatorii mei din școală vor putea deveni lesne mentorii acelora care doresc să fie mai buni în bucătărie. La acest tip de ateliere putem primi până la aproximativ 30 de participanți.
  • Ateliere practice urmărind aceeași tematică amintită mai sus, cu până la zece participanți pentru început, capacitate pe care intenționăm să o extindem pe termen mediu. Asta înseamnă că fiecare dintre cursanți va beneficia de spațiul său de lucru, plită dedicată și set de ustensile pentru execuția preparatelor din curs.
  • Sesiuni culinare live pentru grupuri predefinite (practice, demonstrative sau doar degustări) dedicate atât companiilor în căutare de activități pentru programele lor de resurse umane, cât și inițiatorilor privați ce doresc să-și ofere noi experiențe. Valențele de spațiu experiențial culinar fac din Taste Learners o potențială gazdă pentru interacțiuni de foarte multe feluri, având în centru gustul și gastronomia în general.
  • Demonstrații tehnice și degustări organizate de producători sau distribuitori de ingrediente și aparatură, pentru publicurile lor predefinite – bucătari, antreprenori, jurnaliști, grupuri de referință etc.
  • Filmări și ședințe foto cu subiect culinar (filme de prezentare, producții publicitare, producție de conținut pentru televiziune și online etc.). Bucătăria propriu-zisă beneficiază de un spațiu generos pentru amplasarea aparaturii aferente unor astfel de activități și pentru filmări în mișcare, iar spațiul de lucru – dotările tehnice și mobilierul – sunt mai mult decât foto/telegenice.

Abonează-te la newsletter

Introdu adresa ta de email pentru a primi informatii despre noile ateliere Taste Learners.

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim.