viorel-copolovici

Pâte brisée – aplicații sărate și dulci

Agenda:

  • Despre aluaturi de bază în bucătăria contemporană
  • Tehnici – cheie în prepararea aluatului de tartă dulce și sărat
    • Sabler (încorporarea untului rece în făină)
    • Fraiser (cel mai rapid frământat)
    • Mi-cuire (coacere oarbă)
    • Foncer (așezarea aluatului în formă)
    • Coacerea umpluturii în aluatul pre-copt
    • Propuneri de plating pentru tarte sărate și dulci
  • Preparate în demonstrație, oferite spre degustare
    • Quiche Lorraine clasic
    • Quiche cu ciuperci
    • Tartă cu lămâie

Data: 23.01.2016
Ora: 09:30 – 14:00
Preț: 135 lei / persoană

Acest seminar este o demonstrație cu degustare. Participanții vor urmări pașii preparării și explicațiile bucătarului, vor putea pune întrebări suplimentare pe parcursul demonstrației și vor putea degusta preparatele prezentate. Prețul seminarului include cafeaua de bun venit, apă și o mica gustare la sosire. Participarea la acest seminar poate fi confirmată doar prin plata online a contravalorii menționate mai sus. Pentru eliberarea facturii, vă rugăm să completați datele din formular. 

PARTENER:

kuppersbusch

GALERIE FOTO: