În Jurul Mesei

Serie de evenimente informale, intime, la ceas de seară, cu și despre mâncare, convivialitate, conectare și învățare.

Mâncarea, mâncarea bună, mâncarea adevarată ne conectează, ne aduce unii lângă ceilalți, ne creează acea stare de bine care este atât de necesară pentru ca organismul nostru să înflorească și să evolueze.

01

Seară la Veneția

Toata lumea știe cât de impresionantă poate fi Veneția, prin unicitatea, diversitatea și opulența ei. Însă și mai impresionanta pentru mine a fost gastronomia acesteia, care mi se pare a fi printre cele mai eclectice din peninsulă. Istoria bogată a Venetiei, tot mixul acesta cultural,  și-a pus amprenta și asupra felului în care se gătește. 

Este o bucătărie care are în prim plan peștele, moluștele și crustaceele care se găsesc din abundență în laguna și nu numai.

Îți propun să ne teleportăm cu toții la malul Veneției, acolo unde soarele strălucește, valurile însoțesc melodiile gondolierilor, iar bucătăria venețiană ne așteaptă cu porțile deschise. 

În această călătorie gastronomică, vom gusta cele mai savuroase preparate din fructele mării, vom ciuguli cichetti de prin cele mai faimoase bacari di Venetia, vom savura aromele unui risi e bisi delicios și ale fantasticului fegato alla Veneziana.

Sunteți pregătiți să vă bucurați de o seară autentică și distractivă în același timp?

Facem o calatorie virtuală prin bacari di Venezia.